ekokonsulterna

Vanliga frågor till redovisningsbyrå

Optimera er företagsekonomi med Ekonomikonsulterna i Råsunda AB

Välkommen till Ekonomikonsulterna i Råsunda AB – er pålitliga partner för redovisningstjänster i Stockholm. Vi kombinerar småskalighet med omfattande kunskap, erbjuder tjänster inom redovisning, rådgivning, årsredovisning och löner. Med modern teknik för digital och automatiserad redovisning sparar vi tid och minimerar felrisk. Är ni intresserade av kostnadseffektiva redovisningstjänster för mindre företag eller behöver hjälp med skattefrågor? Vi erbjuder flexibla paket och skräddarsydda lösningar. Kontakta oss för att optimera er företags lönsamhet och långsiktigt hållbara resultat. Vi står redo att svara på era frågor och stödja er ekonomiska framgång!

Tjänst redovisning
vanliga frågor till redovisningsbyrå

Vanliga frågor och svar

Absolut inte! Att byta redovisningsbyrå med Ekonomikonsulterna i Råsunda AB är en enkel process. Vi behöver bara en SIE-fil från er tidigare redovisningsbyrå för att smidigt fortsätta där de slutade. Detta gör att vi kan omedelbart optimera era kostnader. Om så önskas, assisterar vi även gärna med kommunikationen med er föregående redovisningsbyrå för att göra övergången så smidig som möjligt. Vi strävar efter att göra bytet så bekymmersfritt och effektivt som möjligt för er verksamhet.

Välj Ekokonsulterna för en överlägsen redovisningserfarenhet. Vi kombinerar småskalighet med omfattande expertis och våra tjänster sträcker sig från redovisning och rådgivning till årsredovisning och löner. Med modern teknik för digital och automatiserad redovisning minimerar vi risken för fel och sparar värdefull tid för er. Vår flexibilitet, engagemang och skräddarsydda lösningar gör oss till det perfekta valet för företag i alla storlekar och branscher. Med Ekokonsulterna får ni inte bara en redovisningsbyrå, utan en pålitlig partner som hjälper er att optimera ekonomin och främja er långsiktiga framgång.

Vi välkomnar alla enskilda firmor och aktiebolag. Vår mångsidiga expertis möjliggör skräddarsydda redovisningstjänster som passar just ert specifika bolags behov.

Hos Ekokonsulterna strävar vi efter att göra processen så enkel som möjligt för våra kunder. När du väljer att anlita oss får du en personlig ansvarig konsult som har full insikt i ditt bolag. Du skickar löpande in ditt material och meddelar vilka löner som ska behandlas. Vi tar hand om all bokföring och återkopplar med eventuella frågor. Efter avslutat arbete erhåller du som kund en tydlig rapport och feedback för att säkerställa att du får den hjälp och det stöd du behöver. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer och effektiva samarbeten.

Absolut, vi kan hjälpa dig att starta eller ombilda ett bolag! Eller så finns vi för att stödja er genom hela processen. Vårt erfarna team av experter kan vägleda er genom företagsstarten eller ombildningen, från planering och registrering till strategisk rådgivning. Med vår kunskap och erfarenhet skapar vi en smidig och framgångsrik övergång för ert företag. Kontakta oss för att dra nytta av vår kompetens och göra starten eller ombildningen av ert bolag så problemfri som möjligt.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive redovisning, rådgivning, årsredovisning och löner. Vi strävar efter att vara er pålitliga partner för alla era redovisningsbehov.


Genom att integrera toppmodern teknik i våra processer sparar vi inte bara tid åt er, utan minimerar även risken för fel. Detta resulterar i en effektiv och pålitlig redovisningstjänst.

Vi är här för att bistå företag i alla storlekar och branscher. Våra tjänster är anpassningsbara och skräddarsys efter era specifika behov.

Genom att outsourca till oss får ni tillgång till specialiserad kompetens och minskar belastningen på er interna personal. Det frigör tid för er att fokusera på er kärnverksamhet.

Vi håller oss ständigt uppdaterade om förändringar i lagstiftningen och anpassar våra tjänster därefter. Detta säkerställer att er redovisning alltid följer gällande regelverk.

Vi vidtar strikta säkerhetsåtgärder och använder avancerade teknologier för att garantera konfidentialitet och säkerhet för alla dina ekonomiska uppgifter.

Vi är flexibla och kan anpassa våra tjänster för att integreras smidigt med ert befintliga system. Kontakta oss för att diskutera specifika integrationsbehov.

Absolut, vi hanterar alla aspekter av skattehantering, inklusive momsrapporter och andra skattepapper, för att säkerställa överensstämmelse med lagstiftningen.

Hör av dig till oss

Välkommen att kontakta oss för en spontanansökan hos oss!

Dags för årsredovisning?

Oavsett om du behöver hjälp att upprätta årsredovisning och inkomstdeklaration eller om du behöver en genomarbetad årsredovisning, så kan vi hjälpa dig!

Vår expertis omfattar flera viktiga områden, inklusive bokslut, årsredovisning enligt K2 och K3 regelverk samt inkomstdeklaration och K10-bilagor.