ekokonsulterna

Om oss

Ekonomikonsult i Stockholm - din pålitliga partner för redovisning & ekonomisk administration

Välkommen till Ekonomikonsulterna i Råsunda AB – din pålitliga partner för redovisning och ekonomisk administration sedan 2001. Som auktoriserad redovisningsbyrå är vi stolta över vår breda erfarenhet inom olika branscher och vår förmåga att erbjuda högsta kvalitet och trygghet åt våra kunder.

Vår målsättning är tydlig – att representera kunskap, kvalitet, rutiner och kontroll inom all ekonomisk administration. Genom att samarbeta med oss får du som kund möjligheten att fokusera helt på din affärsverksamhet med vetskapen att din ekonomi är i trygga händer.

Vår affärsidé

Vi värdesätter nära och långsiktiga samarbeten med våra kunder. På Ekonomikonsulterna strävar vi efter att vara hela företagets bästa vän och erbjuder skräddarsydda tjänster och lösningar inom redovisning och personaladministration. Vi ger utrymme åt små och medelstora företag att effektivt hantera sin kärnverksamhet.

Vårt engagemang sträcker sig bortom traditionell redovisning. Vi är din partner för att få kontroll på bokföring, redovisning, personaladministration och löner. Vårt fokus är att inte bara bokföra åt dig utan också att göra siffrorna användbara i din verksamhetsstyrning.

Ekonomikonsult i Stockholm

Vi är auktoriserade via SRF Konsult.

Som stolta medlemmar i SRF Konsult är vi auktoriserade och följer gällande lagar och rekommendationer. Med Ekonomikonsulterna i Råsunda AB får du inte bara en redovisningsbyrå – du får en strategisk partner som är dedikerad till ditt företags framgång. Kontakta oss för att inleda ett långsiktigt samarbete där vi tillsammans kan skapa affärsframgång och ekonomisk stabilitet.

Hör av dig till oss

Välkommen att kontakta oss för en offert eller diskussion om hur vi kan hjälpa er. 

Dags för årsredovisning?

Oavsett om du behöver hjälp att upprätta årsredovisning och inkomstdeklaration eller om du behöver en genomarbetad årsredovisning, så kan vi hjälpa dig!

Vår expertis omfattar flera viktiga områden, inklusive bokslut, årsredovisning enligt K2 och K3 regelverk samt inkomstdeklaration och K10-bilagor.