ekokonsulterna

Karriär som redovisningsekonom

Bli en del av framtiden hos Ekokonsulterna - Karriär som Redovisningsekonom

Välkommen till Ekokonsulterna, där din karriär som redovisningsekonom inte bara formar din professionella framtid utan också bidrar till en hållbarare värld. Hos oss får du möjlighet att kombinera din passion för siffror och ekonomi med en djupgående förståelse för miljömedvetenhet och hållbar utveckling.

Innovativ arbetsmiljö: På Ekokonsulterna är vi stolta över vår innovativa och dynamiska arbetsmiljö. Vi förstår vikten av att hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna inom redovisning och hållbarhet vilket skapar en stimulerande och lärorik arbetsplats för våra redovisningsekonomer.

Karriärutveckling: Vi värderar personlig och professionell utveckling högt. Våra medarbetare får tillgång till kontinuerlig fortbildning och kurser relaterade till både redovisning och hållbarhetsfrågor, vilket säkerställer att du alltid ligger i framkant inom ditt expertområde.

Ekonomikonsulterna i Råsunda AB är en liten redovisningsbyrå med stora kunskaper som har funnits i mer är 21 år. Vi representerar kunskap, kvalitet, rutiner och kontroll inom all ekonomisk administration. Vår vision är att vår personal alltid har rätt kompetens och levererar tjänster och lösningar med hög kvalité, stödda av de bästa IT-verktygen inom redovisning, personal och rapportering.

Tillsammans strävar vi alltid efter att ha det bästa systemstödet och att vara våra kunders självklara ekonomipartner. Vi arbetar enligt REX.

Tjänst redovisning
löpande redovisning

Lediga jobb hos oss

Hör av dig till oss

Välkommen att kontakta oss för en spontanansökan hos oss!

Dags för årsredovisning?

Oavsett om du behöver hjälp att upprätta årsredovisning och inkomstdeklaration eller om du behöver en genomarbetad årsredovisning, så kan vi hjälpa dig!

Vår expertis omfattar flera viktiga områden, inklusive bokslut, årsredovisning enligt K2 och K3 regelverk samt inkomstdeklaration och K10-bilagor.