ekokonsulterna
outsourca lön

Dela den här tjänsten:

Om företaget

Ekonomikonsulterna i Råsunda AB är en liten redovisningsbyrå med stora kunskaper som har funnits i mer är 21 år. Vi representerar kunskap, kvalitet, rutiner och kontroll inom all ekonomisk administration. Vår vision är att vår personal alltid har rätt kompetens och levererar tjänster och lösningar med hög kvalité, stödda av de bästa IT-verktygen inom redovisning, personal och rapportering.

Vi är en digital redovisningsbyrå och är idag fyra erfarna ekonomer och en ambition att växa. Vi erbjuder en bredd av tjänster från löpande bokföring till årsbokslut, inkomstdeklaration, rådgivning och uppdrag inom ekonomistyrning. Hos oss får du möjlighet att arbeta i olika branscher och med olika bolagsformer, vilket ger en varierande och utvecklande arbetsmiljö.

Tillsammans strävar vi alltid efter att ha det bästa systemstödet och att vara våra kunders självklara ekonomipartner. Vi arbetar enligt REX.

Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har passerat. Vid frågor mejla info@ekokonsulterna.se eller ring Karin Dejemyr på telefon 08-5500 2453.

Redovisningsekonom

Stans trevligaste redovisningsbyrå söker redovisningsekonom

Välkommen till framtiden! Vi är våra kunders självklara ekonomipartner och är en integrerad, automatiserad del av deras verksamhet.

Vi söker nu en engagerad och erfaren redovisningsekonom som vill vara med och forma framtidens redovisningsbyrå. Vi söker dig som vill bli en i gänget och hos oss är hemmakontoret en naturlig del av vardagen för den som så önskar.

Uppdraget

Som redovisningsekonom hos oss kommer du att arbeta med allt från löpande redovisning till bokslut och årsredovisningar. Din roll inkluderar även affärsrådgivning, kundvård och rapportering. Vi tror att ditt nästa steg i karriären innebär att ta ansvar för kunder och att ha en rådgivande roll. Du brinner för att hjälpa företagare att fokusera på sina kärnverksamheter och trivs med att identifiera och lösa utmaningar på ett proaktivt sätt.

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar 37,5 timmars arbetsvecka. Självklart får du tjänstepension och vi har dessutom ett generöst friskvårdsbidrag.

Om dig

Du är utbildad redovisningsekonom med några års erfarenhet från en redovisningsbyrå. Du har självständigt hanterat årsredovisningar och vi ser gärna att du har ett intresseområde relaterat till företagsekonomi, AI eller hållbarhet som du vill specialisera dig inom. Personlighetsmässigt är du positiv och social, trivs i team men kan också driva projekt självständigt. Du strävar ständigt efter att utvecklas både kompetensmässigt och erfarenhetsmässigt. Hos oss finns fina möjligheter till fortsatt utveckling, inklusive möjligheten att bli autoriserad.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du är samarbets- och serviceinriktad med god social förmåga samt att du trivs i ett familjärt arbetsklimat.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

https://www.linkedin.com/jobs/view/3786997335

Ansök senast 2024-01-16.

Lediga jobb
outsourca lön

Redovisningsekonom

Stans trevligaste redovisningsbyrå söker redovisningsekonom Välkommen till framtiden! Vi är våra kunders självklara ekonomipartner och är en integrerad, automatiserad del av deras verksamhet. Vi söker

Läs mer

Dags för årsredovisning?

Oavsett om du behöver hjälp att upprätta årsredovisning och inkomstdeklaration eller om du behöver en genomarbetad årsredovisning, så kan vi hjälpa dig!

Vår expertis omfattar flera viktiga områden, inklusive bokslut, årsredovisning enligt K2 och K3 regelverk samt inkomstdeklaration och K10-bilagor.